Квартирник до Дня Закоханих на Суспільному Запоріжжя

Квартирник до Дня Закоханих на Суспільному Запоріжжя

15 лют. 2019

14 лютого відбулася прем’єра проекту "Квартирник на Суспільному". Валентинів день команда суспільного мовника Запоріжжя святкувала разом з музикантом Тарасом Василенком. Його авторські пісні в акустичному виконанні змогли послухати й підписники Facebook сторінки телеканалу. Окремі номери цього концерту згодом можна буде почути на UA: Українське радіо Запоріжжя та побачити у телеефірі.

"Формат квартирника був задуманий ще торік, під час спільного перегляду Євробачення в фан-зоні Суспільного", – говорить продюсерка Суспільного мовника Запоріжжя Наталія Андреєва. – "Тоді у перервах грали місцеві виконавці, і вони виявили бажання продовжити подібні виступи. Але це було у травні, знадобився час та моральна готовність, щоб розпочати проект. Для Суспільного важливо розвивати усі платформи (телебачення, радіо та діджитал), тож ми вирішили стартувати з Facebook-трансляції, з планами переходу й на інші платформи. Ідея полягала в тому, щоб в ефірі лунала саме авторська пісня. Вважаю, Квартирник допоміг відкрити двері Суспільного".

Як зазначає Тарас Василенко, пілотний випуск проекту “Квартирник на Суспільному” пройшов у приємній атмосфері.

"Це не перший мій досвід співпраці з Суспільним. Але це дуже чудова ідея перенести звучання пісень під гітару на теле- й радіомайданчики. І приємно, що у студії склалася невимушена атмосфера. Сподіваюсь, що вона знайде свого слухача серед аудиторії Суспільного. Проект мав дуже позитивний старт, думаю, що він допоможе розкритися новим музикантам", – говорить музикант.

Надалі “Квартирники на Суспільному” відбуватимуться щонайменше раз на місяць і стануть майданчиком для відкриття нових імен.

 

Текст - Анастасія Долгополова