UA: ЗАПОРІЖЖЯ поведе пряму трансляцію Святкової Літургії Різдва Христового

UA: ЗАПОРІЖЖЯ поведе пряму трансляцію Святкової Літургії Різдва Христового

21 гру. 2021

24 грудня телеканал UA: ЗАПОРІЖЖЯ транслюватиме наживо Святкову Літургію Різдва Христового. З 20:00 до 22:00 пересувна телевізійна станція Суспільного працюватиме в Санктуарії Бога Отця Милосердного у Запоріжжі. Богослужіння покажуть в ефірі усі регіональні телеканали Суспільного.

Крім цього, 25 грудня о 9:00 регіональні телеканали Суспільного, зокрема і UA: ЗАПОРІЖЖЯ, покажуть наживо Різдвяну Месу зі Львова — із Латинського катедральний собору (Митрополичої базиліки Внебовзяття Пресвятої Діви Маріії).

Пряму трансляцію Святкової Літургії Різдва Христового з можна дивитися в ефірі UA: ЗАПОРІЖЖЯ та усіх регіональних мовників Суспільного, а також в режимі онлайн на офіційному сайті Суспільне Запоріжжя та сторінці у Facebook.

Загалом, прямі трансляції богослужінь із місцевих храмів започаткувала команда Суспільне Запоріжжя із початком пандемії. Завдяки цьому віряни отримують можливість долучатись до спільної молитви, залишаючись вдома.   

Різдво Христове  — одне з найбільших християнських свят. Святкування припадає на найдовшу в році ніч, коли, за віруваннями християн західного обряду, і народився Ісус Христос у Вифлеємі. 

Місцеві суспільні телерадіокомпанії разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (Українське радіоРадіо ПроміньРадіо Культура) входять до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — Суспільне мовлення. Щомісяця Суспільне дивляться, слухають і читають понад 13 млн українців.

Оперативні новини Запоріжжя шукайте на діджитал-платформах: