Поділитися новиною із Суспільним: куди звертатися в Запоріжжі?

Поділитися новиною із Суспільним: куди звертатися в Запоріжжі?

28 бер. 2019

28 березня Суспільне презентувало зручні контакти із новинними службами регіональних мовників: телефони і месенджери, за якими глядачі та слухачі можуть повідомити про важливу новину

Член правління Суспільного, відповідальний за регіональний розвиток, Микола Чернотицький підкреслив, що інформаційне мовлення — пріоритетне для телерадікокомпанії. Продюсерка Запорізької філії Наталія Андрєєва наголосила, що новини - це надважлива складова будь-якого медіа, а якісні, незаангажовані новини - це репутація:

"Мені надзвичайно приємно, що суспільному мовнику Запоріжжя, єдиному незалежному медіа в регіоні, вдається давати саме такі новини - і на радіо, і на телебаченні, і на цифрових платформах. Але. Завжди хочеться більшого! Можливо, є те, про що наші журналісти ще не встигли довідатися. Можливо, є те, на що у щоденному інформаційному потоці не звернули уваги. Можливо, є те, про що ви, наші глядачі, слухачі та читачі, нам хочете розказати. Діліться новинами із нами! Давайте інформацію, розказуйте про проблеми, ставте запитання, які ми будемо адресувати за призначенням - аби ми могли показати яскраву інформаційну картину дня, а також допомогли вам вирішили нагальні проблеми! Суспільне - це ви!"

Як повідомити новину журналістам Запоріжжя Суспільного?

+380996892095 - зателефонувати на гарячу лінію новин

+380996892095 - написати в Telegram

news.zaporizhia@suspilne.media - надіслати e-mail

написати в Messenger на сторінці Facebook https://www.facebook.com/SuspilneZP/

Також Запорізький суспільний мовник має власний сайт: https://zp.suspilne.media/