Суспільне Запоріжжя - генеральний інформаційний партнер чемпіонату “Лава на лаву”

Суспільне Запоріжжя - генеральний інформаційний партнер чемпіонату “Лава на лаву”

5 чер. 2019

2 червня у парку “Дубовий гай” відбувся Чемпіонат України з традиційних козацьких боїв «Лава на лаву». Суспільний мовник Запоріжжя став генеральним інформаційним партнером чемпіонату.

Продюсерка Суспільного мовника Запоріжжя Наталія Андреєва розповіла про цю співпрацю:

Бої "Лава на лаву" в Запоріжжі проводяться не вперше, тож ми завжди впевнені у видовищності цього заходу і хотіли, аби чемпіонат України побачило якомога більше людей. Тому ми не лише організували трансляцію "Лави на лаву" наживо через Фейсбук, а й домовилися, що змонтовану версію змагань покажуть інші філії Суспільного. Таким чином про давню козацьку забаву, перевірку витривалості та мужності дізнаються в усіх куточках країни”.

Головна подія чемпіонату - виступи бійців “лав”. Як довідалися кореспонденти редакції новин Суспільного Запоріжжя, у змаганнях “Лава на лаву” чемпіонату України з рукопашу “Спас” взяли участь більше двохсот козаків-спортсменів. У фінальних поєдинках змагалися три команди, визнані найкращими за попереднім відбором. У перервах між боями “лав” учасники змагань також випробували свої сили в старовинній козацькій боротьбі навхрест та боротьбі на поясах.

Традиційним доповненням до основної програми стали концерти запорізьких співаків, показові виступи бойового мистецтва «Спас» та виставка робіт народних майстрів.

Більше подробиць - у новинах “Телекур’єр” телеканалу “Запоріжжя”, а також у записі стріму на нашій сторінці в мережі “Фейсбук”.