Матч Бельгія – Україна — Європейська Золота ліга з волейболу на Суспільному

Матч Бельгія – Україна — Європейська Золота ліга з волейболу на Суспільному

2 чер. 2023

У суботу, 3 червня, о 21:00 чоловіча збірна України проведе третій поєдинок у рамках Європейської Золотії ліги з волейболу 2023 року. Цього разу українці гратимуть на виїзді проти збірної Бельгії. Пряму трансляцію дивіться на місцевих телеканалах Суспільного Мовлення (Суспільне Київ, Суспільне Дніпро, Суспільне Тернопіль тощо) та сайті Суспільне СпортРадіо Промінь — офіційний радіомовник змагань.

Читайте також: Дивіться фінал молодіжного Чемпіонату Європи з футболу на Суспільному

Чоловіча збірна України вже встигла провести два матчі на турнірі й в обох здобула перемогу. Спочатку українці у трьох сетах переграли збірну Північної Македонії (25:21, 25:22, 25:11), а потім переконливо виграли у Хорватії з рахунком 3-0 (25:19, 25:18, 25:19). 

Цього дня гратимуть суперники збірної України по групі B — збірні Північної Македонії та Хорватії. Пряму трансляцію матчу дивіться на сайті Суспільне Спорт о 21:15. Також Суспільне Спорт покаже матч суперниць жіночої збірної України — Франція – Угорщина, 4 червня, о 16:00.

Всі волейбольні матчі на сайті Суспільне Спорт доступні за посиланням.

Наразі чоловіча збірна України очолює свою групу з 6 очками в активі. У найближчого переслідувача, збірної Бельгії, — 3 очки, македонці наразі мають один бал, а хорвати поки ще не відзначились набраними очками. До наступної стадії змагань  — Фіналу чотирьох, вийде переможець групи.

Читайте також: Спортивне літо на Суспільному — трансляції топподій зі світу спорту

Ексклюзивні трансляції на місцевих каналах Суспільного Мовлення та на сайті Суспільне СпортРадіо Промінь — інформаційний партнер спортивного сезону на Суспільному.

Більше новин зі світу спорту читайте на сайті Суспільне Спорт.

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й радіостанції Українське РадіоРадіо ПроміньРадіо Культура, а також 24 місцеві телерадіокомпанії та супутниковий телеканал Суспільне Новини. Новини про Україну читайте на сайті suspilne.media та діджитал-платформах.

Оперативні новини від Суспільне Запоріжжя — на сайті Суспільне | Новини та у соцмережах: