Подкаст від Суспільне Запоріжжя «Моя історія війни» — номінант аудіопремії «Слушно»: як проголосувати

Подкаст від Суспільне Запоріжжя «Моя історія війни» — номінант аудіопремії «Слушно»: як проголосувати

23 сер. 2023

27 подкастів від Суспільного стали номінантами у п’яти різних категоріях аудіопремії «Слушно», яку проводить медіасервіс MEGOGO. Cеред номінантів на кращий подкаст про історію та суспільство проект від Суспільне Запоріжжя «Моя історія війни».

З 21 серпня по 15 вересня триватиме голосування, під час якого слухачі матимуть змогу вибрати найкращі українськомовні подкасти. Для участі в голосуванні необхідно зареєструватися на сайті премії та вибрати свій улюблений подкаст у кожній з категорій, натиснувши на кнопку «Голосувати». Кожен слухач може проголосувати лише за один подкаст у кожній категорії. Результати конкурсу оголосять 30 вересня, в Міжнародний день подкастів.

Читайте також: Команди Суспільного Чернігова та Харкова отримали відзнаки від Media Development Foundation

Автори подкасту «Моя історія війни» — журналісти Українсьского Радіо Запоріжжя Юлія  Сафронова та Олександр Пашненко. У кожному епізоді —  історії тих, кого зачепила російська агресія. Герої аудіопроєкту — звичайні українці, життя яких змінила повномасштабна війна: хтось опинився в окупації, хтось був змушений змінити роботу чи втратив. Слухати подкаст «Моя історія війни» можна на платформах AnchorSoundCloudApple PodcastsGoogle Подкасти та MEGOGO.

Загалом, на премії подкасти Суспільного представлені у наступних категоріях: 

  • історія і суспільство (12 подкастів);
  • культура та мистецтво (5 подкастів);
  • розважальний (5 подкастів);
  • спорт (3 подкасти);
  • а також здоров’я та саморозвиток (2 подкасти).

Крім голосів слухачів, команда MEGOGO Audio також обере подкасти, які отримають окремі відзнаки від медіасервісу. Зокрема один із проєктів отримає спеціальну нагороду — «Подкаст у часи війни» — за актуальність і послідовну якісну роботу з темами, які стосуються повномасштабного вторгнення в Україну. Також один із номінантів отримає головний приз — гран-прі премії «Слушно».

Віддавайте голос та підтримуйте улюблений подкаст Суспільного на сайті премії

Додамо, у 2021 році подкаст-розслідування від Суспільного під назвою «Дрогобич 101/1» отримав гран-прі першої української премії подкастів «Слушно». У 2022 році 28 подкастів Суспільного стали номінантами аудіопремії «Слушно», чотири з яких — «Теорія неймовірності», «Головний подкаст», «АН-26. Історія останнього польоту» та «Русскій фейк, іді на***!» — визнані переможцями у чотирьох номінаціях.

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший, Суспільне Культура, супутниковий телеканал Суспільне Новини, радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, а також національна мережа місцевих каналів. Новини про Україну та регіони читайте на сайті suspilne.media та діджитал-платформах

Оперативні новини від Суспільне Запоріжжя — на сайті Суспільне | Новини та у соцмережах: