Завершальні етери

Завершальні етери "Виборчий округ: Співбесіда" на Суспільному Запоріжжя

16 лип. 2019

Добігає кінця передвиборчий тиждень і в рамках проєкту «Виборчий округ: Співбесіда» на Суспільному Запоріжжя залишилося кілька етерів - з 17 до 19 липня включно. 

Нагадаємо, політичне токшоу “Виборчий округ: Співбесіда” Суспільний мовник створив, щоб допомогти глядачам з’ясувати, хто і з якими програмами балотується в народні депутати за одномандатними округами, та зробити 21 липня усвідомлений вибір.

З 1 до 15 липня участь у програмі взяли кандидати в народні депутати від 74, 75, 77, 82, 76, 79, 81 та 80 округів. 

На черзі - 78 округ, кандидатів від якого запрошено на етер 18 липня.

17 та 19 можливі етери для тих кандидатів, які з поважних причин не змогли взяти участі в токшоу раніше. Якщо таких кандидатів не буде, то 19 липня відбудеться підсумковий випуск.

20 липня, субота, - “день тиші”, адже за Законом, передвиборна агітація має закінчитися о 24 годині останньої п’ятниці перед днем голосування (ст. 70 “Закону України про вибори народних депутатів України”).

Сьогодні, 16 липня проаналізували передвиборчі програми та діяльність кандидатів у народні депутати за одномандатним виборчим округом № 80. Оскільки кандидати не змогли прибути, до студії був запрошений експерт: викладач Запорізького національного університету, кандидат економічних наук Костянтин Денисов. Він надав свою оцінку зазначеним у програмах обіцянкам та планам кандидатів.

15 липня у проєкті "Виборчий округ: Співбесіда" було проаналізовано передвиборчі програми та діяльність кандидатів у народні депутати за одномандатним виборчим округом №81. Експертну оцінку робив керівник обласної органцізації “Комітету виборців України” Роман П’ятигорець.

12 липня мав бути етер, присвячений 81 округу. Кандидатів, які б хотіли про цей округ поговорити не знайшлося, тож цього дня відбувся бліц - короткий довідковий випуск про кандидата від 77 виборчого округу В’ячеслава Богуслаєва. Аналогічний бліц був присвячений 76 округу та кандидату Миколі Фролову 14 липня.

11 липня аналізували передвиборчі програми та діяльність кандидатів у народні депутати за одномандатним виборчим округом №79. У програмі взяли участь Олена Астахова (самовисуванка), Олег Коломоєць (самовисуванець), Андрій Терентьєв (ПП "Європейська Солідарність").

9 липня “Виборчий округ: Співбесіда” було присвячено програмам і діяльності кандидатів у народні депутати за одномандатним виборчим округом №76. У співбесіді взяли участь Тимур Книш («ВО Свобода»), Катерина Константинова (самовисуванка), Олександр Притула (ПП «Аграрна партія України»), Валерій Фоменко (ПП «Пенсіонерів України»).

8 липня в токшоу “Виборчий округ: Співбесіда” взяли участь кандидати в народні депутати за одномандатним виборчим округом №76: Михайло Коваленко (ПП "Сила і Честь"), Олег Корольов (ПП "Об’єднання Самопоміч"), Олександр Лебідь (ПП "Демократична Сокира") та Михайло Прасол (Самовисуванець).

7 липня аналізували програми та діяльність кандидатів за одномандатним виборчим округом №76. На співбесіду були запрошені Андрій Іванов (самовисуванець), Валерій Прозапас (ПП "Європейська Солідарність"), Микола Ярмощук (ПП "Опозиційна Платформа - За Життя").

5 липня проаналізували передвиборчі програми та діяльність кандидатів у народні депутати за одномандатним виборчим округом №77 Максима Петрова (самовисуванець) та Андрія Хімічева (ПП "Європейська Солідарність").

5 липня у проєкті "Виборчий округ: Співбесіда" аналізувати передвиборчі програми та діяльність кандидатів за виборчим округом №75. Участь у передачі взяли: Ярослав Гришин (самовисуванець), Віталій Рябцев (ВО "Батьківщина"), Олег Серовський (самовисуванець).

4 липня проаналізували передвиборчу програму та діяльність кандидата в народні депутати за одномандатним виборчим округом №75 Сергія Кальцева (ПП "Опозиційна платформа - За Життя").

Також 4 липня відбувся етер, присвячений виборчому округу №74. У співбесіді взяли участь: Олександр Константинов (ПП "Європейська Солідарність"), Владислав Куценко (самовисуванець).

3 липня розпочали аналізувати передвиборчі програми та діяльність кандидатів у народні депутати за одномандатним виборчим округом №74 (1 частина програми та 2 частина програми). Взяли участь Петро Сабашук (самовисуванець), Павло Матвієнко (Опозиійна платформа - За Життя"), Юрій Копішинський (самовисуванець).

Кандидати в народні депутати за одномандатним виборчим округом №74 Олексій Матюшкін (самовисуванець) та Юлія Паскевська (самовисуванка) взяли участь у програмі також 3 липня.

2 липня у "Виборчому окрузі: Співбесіда" аналізували передвиборчі програми та діяльність кандидатів у народні депутати за одномандатним виборчим округом №75. Участь в етері взяли Денис Ващук (висунутий ПП "Сила Людей") та Олександра Савченко (висунута ПП "Голос").

1 липня, у першому випуску проекту "Виборчий округ: Співбесіда", проаналізували передвиборчі програми та діяльність кандидатів у народні депутати за одномандатним виборчим округом №82. Були запрошені Сергій Бурма (висунутий ВО "Батьківщина"), Сергій Інюшев (висунутий "Європейською Солідарністю"), Андрій Чечель (самовисуванець). У другому випуску 1 липня взяли участь кандидати за виборчим округом №82 Вадим Кривохатько (самовисуванець), Юлія Клименко (самовисуванка) та Анатолій Васюк (самовисуванець).

Дізнатися, до якого виборчого округу ви належите за місцем реєстрації, а також почитати про кандидата можна за посиланнями:

Одномандатний виборчий округ №74 - https://zp.suspilne.media/news/26857

Одномандатний виборчий округ №75 - https://zp.suspilne.media/news/26858

Одномандатний виборчий округ №76 - https://zp.suspilne.media/news/26859

Одномандатний виборчий округ №77 - https://zp.suspilne.media/news/26860

Одномандатний виборчий округ №78 - https://zp.suspilne.media/news/26761

Одномандатний виборчий округ №79 - https://zp.suspilne.media/news/26995

Одномандатний виборчий округ №80 - https://zp.suspilne.media/news/27221

Одномандатний виборчий округ №81 - https://zp.suspilne.media/news/27716

Одномандатний виборчий округ №82 - https://zp.suspilne.media/news/27720

Повна інформація про виборчий процес у Запорізькій області тут.

Дивіться "Виборчий округ: Співбесіда" о 17:10 на сайті каналу "Запоріжжя" та на сторінці в мережі "Фейсбук", а також стежте за анонсами, аби знати хто з кандидатів бере участь у наступному етері токшоу.