На Суспільному Запоріжжя - брифінг Громадянської мережі ОПОРА

На Суспільному Запоріжжя - брифінг Громадянської мережі ОПОРА

18 лип. 2019

Напередодні та під час дострокових виборів до Верховної Ради України Громадянська мережа "ОПОРА" запрошує представників преси на прес-конференції та брифінг із висвітлення дотримання законності виборчого процесу на Суспільному телеканалі Запоріжжя.

Розклад:

19 липня о 14:00 - прес-конференція за підсумками передвиборчої кампанії.

21 липня о 10:00 та о 18:00 - прес-брифінг щодо процесу голосування.

22 липня о 14:00 - прес-конференція за результатами спостережень на виборах.

Локація: велика студія Суспільного мовника Запоріжжя, Матросова 24А.

Брифінги Громадянської мережі "ОПОРА" на базі Суспільного мовника Запоріжжя вже стали хорошою традицією, співпраця триває другу виборчу кампанію. Дуже важливо, що завдяки ним доступ до оперативної інформації щодо перебігу процесу і виявлення правопорушень мають не тільки наші журналісти, а й усі охочі представники ЗМІ - це сприяє розвитку журналістського ком’юніті”, - сказала продюсерка Запорізької філії Суспільного Наталія Андреєва.

Під час першої зустрічі з пресою представники Громадянської мережі “ОПОРА” розкажуть про те, як відбувалася передвиборча кампанія, які порушення було зафіксовано. Наступної зустрічі, на брифінгу, йтиметься про процес голосування: як працюють дільниці, чи відкрилися вчасно, чи немає порушень з боку виборців або  представників політсил тощо. На підсумковій прес-конференції у понеділок “ОПОРА” представить інформацію про закриття дільниць і передачу протоколів, роботу виборчих комісій, попередній підрахунок голосів тощо.

“Ми хочемо на брифінгу в день виборів розказати, як відбуваються вибори в Запорізькій області, чи зафіксовано порушення, як іде процес і працюють дільниці, наскільки активні виборці, чи не порушується законодавство. Для нас дуже важливо інформувати про це журналістів та, завдяки їм, усіх мешканців Запорізької області”, - розповіла обласна координаторка ВГО “Громадянська мережа “ОПОРА” Таїса Мельниченко.

До участі в заходах запрошуються представники засобів масової інформації Запоріжжя та Запорізької області.