Більше новин спорту й зручний час для глядача — зміни в телепрограмі телеканалу Суспільне Запоріжжя

Більше новин спорту й зручний час для глядача — зміни в телепрограмі телеканалу Суспільне Запоріжжя

3 жов. 2023

З 2 жовтня на місцевих каналах Суспільного Мовлення, зокрема Суспільне Запоріжжя, й на каналі Суспільне Новини зміниться час виходу новин Криму, побільшає випусків новин спорту, а інформаційний вечір «Суспільне. Спротив» стартуватиме у прайм-тайм.

Новини від Суспільне Спорт крім випуску о 21:45 виходитимуть ще й о 17:45. Випуски новин про Крим залишаються в межах телевізійного прайм-тайму, але виходитимуть у новий час — щобудня о 20:00.

Отже, розклад випусків новин з понеділка по п’ятницю на Суспільне Запоріжжя буде таким:

  • о 17:45 та 21:45 — новини спорту;
  • о 18:0019:00 та о 21:00 — випуски новин про Україну та світ;
  • о 20:00 — новини Криму;
  • о 21:30 — інформаційний підсумковий дайджест локальних новин від Суспільне Вінниця. 

У вихідні о 16:00 та 18:00 — дивіться на місцевих каналах інформаційні огляди новин з усієї країни. Над ними працюватимуть команди Суспільне ОдесаСуспільне Чернігів та Суспільне Чернівці.

Читайте також: Суспільне Мовлення отримало рейтинг від NewsGuard

Інформаційний вечір «Суспільне. Спротив» на всіх місцевих каналах Суспільного Мовлення та Суспільне Новини розпочинатимуться о 18:00 (після новин) і триватиме до 21:00

Команда вечірнього «Суспільне. Спротив», який координує Суспільне Львів, планує сфокусуватися на головних подіях доби, додати динаміки прямому ефіру, залучати ще більше експертів та оглядачів для якісної аналітики. Традиційно, телеглядачі побачать історії та інтерв’ю з усієї країни, які готує вся регіональна команда Суспільного Мовлення. 

«Конкурувати в праймі складно, але ми спробуємо. У фокусі будуть основні події й теми дня, які плануємо за участі експертів проаналізувати глибше — з бекграундом і фактажем, щоб побачити й зрозуміти більше. Хронометраж вечірнього слота “Суспільне. Спротив” скоротиться на годину, але насиченість, сподіваюсь, зросте. Приєднуйтесь, буде цікаво», — анонсує Ірина Малихіна, шеф-редакторка регіонального мовлення Суспільного.

Цілий день в режимі онлайн журналісти відстежують події всієї країни й інформують про них у прямому ефірі, а також готують інформаційні огляди на початку кожної години проєкту. 

«Ми перебуваємо в процесі пошуку найбільш вдалих ефірних рішень — аби глядачам було не тільки цікаво, а й зручно нас дивитися, — каже Артем Шелковий, генпродюсер регіонального мовлення Суспільного. — Це ще не всі зміни, які чекають нас у жовтні. Все повідомимо згодом»

Онлайн «Суспільне. Спротив» можна переглядати на сайтах місцевих телеканалів Суспільного Мовлення, і на ютуб-каналах Суспільне УжгородСуспільне Рівне та Суспільне Львів.

Суспільне Мовлення — незалежна медіакомпанія з потужним охопленням на всіх платформах: телеканали Перший, Суспільне Новини, Суспільне Культура, Суспільне Спорт та національна мережа місцевих каналів; радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, Радіоточка. Лише перевірені новини читайте на сайті suspilne.media, на національних і місцевих діджитал-платформах. Ми мовимо мовами нацспільнот, представляємо Україну на Євробаченні, розвиваємо дитячий ресурс «Бробакс», навчаємо медіаспільноту в Академії Суспільного Мовлення. Захищаємо свободи в Україні.

Нагадаємо, телеефір Суспільне Запоріжжя можна дивитись  онлайн. Оперативні новини від Суспільне Запоріжжя — на сайті Суспільне | Новини та у соцмережах: