Спільний проєкт Суспільного й Тітова до Дня захисників і захисниць України

Спільний проєкт Суспільного й Тітова до Дня захисників і захисниць України

29 вер. 2023

До Дня захисників і захисниць України, Дня українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці Суспільне Мовлення спільно з художником Нікітою Тітовим представляють продовження творчої колаборації. Анімований ролик до Дня захисників та захисниць України вийде на цифрових і телевізійних платформах Суспільного до 1 жовтня.

Читайте також: «Цінуємо як ніколи» — спільний проєкт Суспільного і Тітова до Дня Незалежності

«День захисника та захисниці України зараз чи не найважливіше свято з трьох, які цього року відзначатимемо вперше 1 жовтня. В основі ідеї цього ролика — триптих:  ілюстрації відповідно до кожного меседжу й Оранта, яка бере під свій покров усіх захисників та захисниць. Так хочемо підкреслити саме нинішній контекст цього свята», — розповів Максим Лесняк, директор департаменту промо і дизайну Суспільного Мовлення.

«Надскладний час. Багато хто відчуває втому і зневіру, але є люди, які тримають країну попри все — страшною ціною, неймовірними зусиллями. Кожному з них є бажання сказати — дякую! Кожному, хто їх підтримує і чекає!» — поділився художник Нікіта Тітов.

Читайте також: Тематичні проєкти до Дня захисників і захисниць — на телеканалі Суспільне Культура

До Дня Незалежності України Суспільне Мовлення та художник Нікіта Тітов представили спільний проєкт — серію з п’яти анімованих роликів у межах кампанії «Цінуємо як ніколи». Художник Нікіта Тітов створив графічні ілюстрації, їх анімували моушн-дизайнери Суспільного Микита Ласточкін і Юрій Мордвінов, а Сергій Кривошея став режисером анімації. Закадровий текст начитав Дмитро Хоркін, чий голос уже багато років є основним дикторським голосом офіційних заходів України.

Суспільне Мовлення — незалежна медіакомпанія з потужним охопленням на всіх платформах: телеканали Перший, Суспільне Новини, Суспільне Культура, Суспільне Спорт та національна мережа місцевих каналів; радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, Радіоточка. Лише перевірені новини читайте на сайті suspilne.media, на національних і місцевих діджитал-платформах. Ми мовимо мовами нацспільнот, представляємо Україну на Євробаченні, розвиваємо дитячий ресурс «Бробакс», навчаємо медіаспільноту в Академії Суспільного Мовлення. Захищаємо свободи в Україні.

Нагадаємо, телеефір Суспільне Запоріжжя можна дивитись  онлайн. Оперативні новини від Суспільне Запоріжжя — на сайті Суспільне | Новини та у соцмережах: