UA: ЗАПОРІЖЖЯ – генеральний інформаційний партнер фестивалю «Родинний Арт-Пікнік»

UA: ЗАПОРІЖЖЯ – генеральний інформаційний партнер фестивалю «Родинний Арт-Пікнік»

15 сер. 2019

17 серпня у Запоріжжі відбудеться щорічний великий комплексний інтеграційний фестиваль «Родинний Арт-Пікнік». Філія Суспільного UA: ЗАПОРІЖЖЯ – генеральний медіапартнер події. Фестиваль відбувається за інформаційно-організаційної підтримки профільних міністерств і місцевих департаментів й управлінь. Цього року він пройде вже вп’яте.

Протягом дня на фестивалі працюватиме виїзна студія UA: Українське радіо Запоріжжя. Для всіх охочих команда радіо проведе майстер-клас із професії ведучий / ведуча радіо та розповість, як створюється радіопередача, хто готує випуск, як навчитися володіти голосом тощо.

«”Родинний Арт-Пікнік” – уже традиційна для Запоріжжя подія, і ми раді запрошенню доєднатися до неї, адже цього року ми не лише висвітлюватимемо фестиваль, а й станемо одним із його майданчиків. Виїзна студія радіо працюватиме як платформа, що дозволить кожному охочому спробувати себе в якості радіоведучого, хіба що без трансляції в етер. Також дуже тішить, що організатори подій у Запоріжжі звертаються до нас і довіряють Суспільному як надійному медійному партнеру», — розповів лінійний продюсер телебачення UA: ЗАПОРІЖЖЯ Денис Астаф’єв.

Як розповіли організатори, у програмі «Родинного Арт-Пікніка» поєднуються наукова експозиція та розважальне шоу. Зокрема, на відвідувачів очікує ярмарок професій, виставка військового та спец-транспорту, «відкриті» лабораторії, практичні майстерні й студії, фото-зони й ігри з аніматорами, творчі й кулінарні майстер-класи та святковий концерт талантів.

Щорічно фестиваль відвідує близько 3-5 тисяч гостей молоді й родин з дітьми. Організатори також звертають увагу, що активності «Арт-Пікніка» будуть доступні й людям з інвалідністю. 

Місце проведення фестивалю – площа Маяковського.

Початок – о 15:00.

Вхід вільний.

В суботу з 15:00 розпочнеться стрім із фестивалю на сторінку UA: Українське радіо Запоріжжя в мережі «Фейсбук», а з 16:00 – ефір на радіо. Нагадаємо, що з липня цього року UA: Українське радіо Запоріжжя можна слухати онлайн.