Парад прем’єр на Суспільному до Дня Незалежності

Парад прем’єр на Суспільному до Дня Незалежності

23 сер. 2019

До 28-річчя незалежності України Суспільний мовник підготував спеціальний ефір, насичений прем’єрами.

Святковий ефір на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ, UA: ЗАПОРІЖЖЯ та всіх інших регіональних телеканалах Суспільного розпочнеться спецпроєктом до Дня Незалежності:

О 9:25 на UA: ЗАПОРІЖЖЯ – пряма трансляція урочистостей з Хрещатика та включення з усіх куточків України, де відбуватимуться громадські акції, пробіги та флешмоби. До прямоефірної студії цього дня завітають відомі українці, причетні до святкування в цьому та минулих роках.

О 18:15спеціальний випуск скетчкому «Бюджетники». У цей святковий день на телеканалі Суспільного мовлення UA: ПЕРШИЙ улюблені герої розважального скетчкому, як і всі українці, відзначатимуть День Незалежності України. Деяким працівникам бюджетних установ доведеться працювати позапланово, а хтось, як завжди, чергуватиме у вихідний, але в цей день дозволить собі трохи більше, бо все ж таки свято.

О 19:15 — прем’єра документального фільму власного виробництва Суспільного «Військовий парад: ціна і цінності». Ідея створення цього фільму виникла через протиріччя щодо проведення військових парадів, які з’явилися в суспільстві останніми роками. Творці фільму розповідають про паради, що відбулися за час незалежності України: якими вони були, коли і хто їх проводив, а також скільки вони коштували.

Крім того, у програмі дня – Квартирник гурту «Banderstad» (13:35), документальна програма «Левко Лук’яненко. Йти за совістю» (17:40), документальна програма «Українська символіка. Гімн» (15:15) та «Українська символіка. Герб» (19:55), «Малевич. Українськи квадрат» (21:45) та інше.

Більше про спецпроєкт до Дня Незалежносі України дивіться на сайті UA: СУСПІЛЬНЕ МОВЛЕННЯ.