На телеканал UA: ЗАПОРІЖЖЯ повертається проєкт «Виборчий округ»

На телеканал UA: ЗАПОРІЖЖЯ повертається проєкт «Виборчий округ»

8 лис. 2019

 

8 листопада о 19:45 на телеканалі UA:ЗАПОРІЖЖЯ  розпочинається новий сезон проєкту Виборчий округ. Головна задача проєкту – аналіз ефективності роботи депутата, зв’язок з його безпосередніми обранцями - мешканцями мажоритарних виборчих округів та підсумки роботи новообраних депутатів Верховної Ради України за 100 днів після виборів.

Але перший в цьому сезоні випуск «Виборчого округу» на UA: ЗАПОРІЖЖЯ пройде без народного депутата. Як повідомляє продюсерка філіі Наталія Андреєва, Олександр Пономарьов – народний депутат по 78 виборчому округу – не відреагував на запрошення  Суспільного.

 «Олександр Пономарьов не прийшов на запис програми, не відповіли на наші численні дзвінки, на лист ані він, ані його помічники, зазначені на сайті ВР. Тому замість самого народного депутата, ми будемо обгорювати його роботу із комунікаційною кураторкою ГО «Інститут Республіка» Олесею Лапіковою.» - повідомила Наталія Андреєва.

Народним депутатам уже надіслані офіційні листи-запрошення до участі в проєкті «Виборчий округ». У листах також зазначено, що за умови, коли обранець з різних причин не зможе взяти участі у «Виборчому окрузі», в ефір вийде не 26-ти, а 13-хвилинна програма, де його діяльність аналізуватимуть експерти та оцінюватимуть жителі округу.