У новому випуску програми «Виборчий округ» - депутат Роман Соха

У новому випуску програми «Виборчий округ» - депутат Роман Соха

20 лис. 2019

У новому випуску програми «Виборчий округ» на Суспільному мовнику Запоріжжя про свою діяльність у Верховній Раді протягом 100 днів від обрання звітуватиме народний депутат України  Роман Соха.

Роман Соха пройшов до складу Верховної Ради від політичної партії «Слуга народу» по 75-му мажоритарного округу (Дніпровський та Заводський райони Запоріжжя), де зміг обійти Сергія Кальцева з партії «Опозиційна платформа – за життя» та Віктора Буська від «Опозиційного блоку».

У Верховній Раді він є членом комітету з питань цифрової трансформації, головою  підкомітету електронного врядування та електронної демократії.  За сто днів своєї роботи в Українському Парламенті ініціював 13 законопроектів, але поки жоден з них не став чинним документом.

У розмові з депутатом Романом Сохою в ефірі UA: ЗАПОРІЖЖЯ мова піде про рівень пенсій, використання соціальних мереж країни-агресора в Україні, легалізацію самогоноваріння та виділення коштів на будівництво нових мостів.  Дивіться у новому випуску "Виборчого округу" цієї п’ятниці о 19:45.

.

Фото: https://75.sluganarodu.ua