Блюзові проводи осені. UA: ЗАПОРІЖЖЯ запрошує на блюзовий

Блюзові проводи осені. UA: ЗАПОРІЖЖЯ запрошує на блюзовий "Квартирник".

27 лис. 2019

 

Цієї п’ятниці у студії Суспільного мовника Запоріжжя – гурт "Deluxe Blues Band". Ця команда із Запоріжжя буде цікава тим, хто не байдужий до блюзу та блюз-року – сама назва гурту говорить про музичні вподобання учасників колективу. Музичний продукт, що створює "Deluxe Blues Band", - якісний, а пісні – щирі. Саме це поєднання привертає увагу прихильників гурту. Почути їх гру наживо, поспілкуватися з музикантами, стати учасником телезапису та прямої трансляції і просто провести п’ятничний вечір в оточенні цікавих людей та у гарній компанії – таку можливість пропонує UA: ЗАПОРІЖЖЯ.
Вхід до нашої студії вільний. Будемо радо вітати всіх, початок - о 21:00. Але кількість місць обмежена, тож заповніть цю невеличку анкету, щоб ми залишили вам зручне місце. 

https://docs.google.com/forms/d/1J-lN8an1I_XENYs8xjn9rNjxTmkGO6jLy71KtTBqarM/viewform?fbclid=IwAR0JkdnXuP9qKMsuRWiyr0UC0KR8CmnWDMcz2yNscfiUfr_FEVA7mS0BiRs&edit_requested=true

Нагадаємо, що спецпроект UA: ЗАПОРІЖЖЯ «Квартирник на Суспільному» стартував у лютому цього року. Раз на місяць ми запрошуємо гурти та сольних виконавців, аби вони представили свою творчість шанувальникам музики. Підписники Facebook сторінки телеканалу зможуть слухати виступи наших гостей через мережу інтернет, окремі номери концертів транслюються на UA: Суспільне радіо Запоріжжя у програмі «Це – свої», у телеефірі, та на YouTube.