У «Виборчому окрузі» - народний депутат Сергій Мінько

У «Виборчому окрузі» - народний депутат Сергій Мінько

5 гру. 2019

 6-го грудня на UA: ЗАПОРІЖЖЯ перед виборцями звітує народний депутат України по 80-му виборчому округу Сергій Мінько.

За даними Руху Чесно, Сергій Мінько входить до списку народних депутатів ВР, хто можете бути причетним до корупції.  В українському парламенті опікується державними силовими структурами, займаючи посаду секретаря Комітету Верховної Ради України з питань діяльності правоохоронних органів. 

Мільйонер (згідно декларації), власник  «Мелітопольської черешні», Сергій Мінько до Верховної Ради потрапив після невдалих спроб у минулому та неодноразових змін партійної приналежності. Отримавши перемогу у парламентських виборах 2019 року як самовисуванець, заради нардепства залишив посаду міського голови Мелітополя, яку займав майже п’ять років. Виїжджаючи на роботу у парламент, пообіцяв містянам залучення інвестицій для округу з фондів різних рівнів і розвиток інфраструктури міста.   

Що було зроблено для залучення інвестицій до Мелітопольщини? Чи потрібно відкривати ринок землі та чому депутат проголосував проти держфінансування українського кінематографу? Про це та більше дивіться у новому випуску "Виборчого округу" - 6 грудня о 20:00.

Фото: politeka.net