У «Виборчому окрузі» - нардеп Геннадій Касай

У «Виборчому окрузі» - нардеп Геннадій Касай

11 гру. 2019

Цієї п’ятниці у програмі «Виборчий округ» на UA: ЗАПОРІЖЖЯ перед виборцями звітуватиме народний депутат України Геннадій Касай.

Геннадій Касай родом із Запоріжжя,  більшість свого життя прожив у той частині міста, що входить до 74-го виборчого округу, від якого він пройшов до складу Верховної Ради як безпартійний висуванець партії «Слуга народу».  В українському парламенті є членом комітету національної безпеки оборони та розвідки. 

До  нардепства займав посаду генерального директора Палацу спорту «Юність», був членом Президії Запорізької федерації гандболу. Проєкт закону про меценатство та розвиток спорту став одним із тих, з якими Касай пройшов відкритий відбір у кандидати в депутати. Серед обіцянок, що він дав виборцям у своїй передвиборчій програмі, – обмеження олігархічної монополії, введення незалежного аудиту якості автомобільних доріг , зниження вартості ліків, розвиток авіаційної промисловості та інше. Про це, а також про підтримку ОСББ на законодавчому рівні, про шляхи досягнення миру на Сході України та повернення Криму -  дивіться у розмові з Геннадієм Касаєм у "Виборчому окрузі" в п’ятницю, 13 грудня о 20:00 на UA: ЗАПОРІЖЖЯ. 

Фото: https://74.sluganarodu.ua/