У останньому

У останньому "Квартирнику" цього року - гурт "Karyotype"

20 гру. 2019

Сьогодні у студії UA: ЗАПОРІЖЖЯ відбудеться останній концерт проєкту «Квартирник на Суспільному». Закриває сезон гурт "Karyotype". Атмосфера обіцяє бути по сімейному теплою, хоча б тому, що усі музиканти групи – родичі. Голова сімейства - ударні, син-вокал/клавішні/гітара, зять-гітара/бас-гітара. "Karyotype" – це цікаві експерименти зі звучанням, гурт грає на зламі кількох жанрів, тож визначити певний стиль досить важко. Самі музиканти називають своїм основним творчим напрямком – створення якісної музики.

Ми запрошуємо вас стати учасником телезапису та прямої трансляції, познайомитися та поспілкуватися з учасниками гурту, та провести вечір у гарній компанії. Також нагадуємо, що у нас на студії влаштовано буккросінг, тож, приносьте свої книжки та беріть наші.

Вхід до студії UA: ЗАПОРІЖЖЯ вільний, і ми радо вітатимемо усіх, але кількість місць обмежена, тож заповніть цю невеличку анкету, щоб ми залишили вам зручне місце:

https://docs.google.com/forms/d/1J-lN8an1I_XENYs8xjn9rNjxTmkGO6jLy71KtTBqarM/edit?fbclid=IwAR1lJW4RPR4Tjh750tAxxzO9roLGxPMKXowCcDpPomypMebSBqT2NfWRdd4

Нагадаємо, що спецпроект UA: ЗАПОРІЖЖЯ «Квартирник на Суспільному» стартував у лютому 2019 року. На протязі року раз на місяць ми запрошували гурти та сольних виконавців, аби вони представили свою творчість шанувальникам музики. Підписники Facebook сторінки телеканалу зможуть слухати виступи наших гостей через мережу інтернет, окремі номери концертів транслюються на UA: Суспільне радіо Запоріжжя у програмі «Це – свої» та у телеефірі.