У програмі #Звіти_наживо - Володимир Волобуєв

У програмі #Звіти_наживо - Володимир Волобуєв

28 січ. 2020

31 січня у програмі #Звіти_наживо на UA: ЗАПОРІЖЖЯ звітуватиме заступник міського голови Запоріжжя Володимир Волобуєв.

В центрі розмови у прямому ефірі – перспектива розвитку благоустрою міста. А саме: чи може Запоріжжя сподіватися у 2020 році на покращення стану автошляхів, реконструкцію існуючих парків, скверів та створення нових зон відпочинку містян, та чи дозволить бюджет міста реалізувати плани та проекти, що має влада. Крім того розмова піде про проблеми щодо паркування автомобілів, освітлення периферійних територій, розвиток інфраструктури районів міста.

За концепцією програми #Звіти_наживо до розмови залучаються журналісти, незалежні експерти, громадськість. Якщо у вас є питання щодо теми звіту, ви зможете поставити їх під час ефіру за телефоном (061) 239-02-19 (вартість дзвінків згідно з тарифом вашого оператора), або підготувати заздалегідь із хештегом #Запитай_Волобуєва опублікувати в мережі Facebook. Найгостріші з питань ведуча програми Інна Халеп озвучить для обговорення в прямому ефірі.

Онлайн-трансляцію #Звіти_наживо дивіться 30 січня о 19: 20 на сайті UA: ЗАПОРІЖЖЯ та офіційній сторінці каналу в YouTube