До Всесвітнього дня миру Суспільне Запоріжжя вперше вийшло в ефір просто неба

До Всесвітнього дня миру Суспільне Запоріжжя вперше вийшло в ефір просто неба

21 вер. 2018

Шоу "Ранок: Запоріжжя" 21 вересня мовило одразу з двох локацій. До Всесвітнього дня миру ефір подовжили на годину, а традиційні студійні включення поєднали зі стрімом з оглядового майданчика Палацу дитячої та юнацької творчості, з видом на Дніпро та острів Хортиця.

"Це було надзвичайно! Навіть попри те, що ми працювали на вулиці на одну камеру. Оператор просто від неї не відходив, змінюючи крупність, перелаштовуючись з одного майданчика на інший. І я вдячна всій команді Суспільного, яка долучилася до того, аби цей тригодинний прямий ефір став можливим. Це перший наш досвід виїзної студії і нам сподобалося!" – зазначила продюсерка суспільного мовника Запоріжжя Наталія Андреєва.

З 7:00 до 10:00 в прямому ефірі шоу "Ранок: Запоріжжя" тему миру підтримали активісти, що втілюють волонтерські проекти: Микола Колодяжний – один із кураторів благодійного конкурсу "Гармонія краси" серед вихованців інтернатів та соціальних закладів Запорізької області; Анна Чернова – програмна директорка фестивалю "Коло Друзів", метою якого є інтегрувати вимушених переселенців з Донбасу до запорізької громади; Світлана Ушакова – керівниця громадської організації лікарняних клоунів "Сміхоноси"; Володимир Науменко та Олексій Подольний – організатори Дня здорового способу життя та спорту у Запоріжжі; ветеран АТО, "кіборг" Вячеслав Зайцев; психологиня Юлія Сторожевська. Окрім того, відбулися виступи наживо гуртів "Бандерштат" та "БарабанЗа".

"До нас у гості приходили люди, які щодня роблять добрі справи, аби наблизити мир. Бо мир – це не тільки про відсутність військового стану у країні. Це й про те, щоб була гармонія у кожній родині. Ми мали також стрім-зв’язок з вулиць міста, де люди ділилися своїми думками про те, що таке мир, що потрібно зробити, аби над Україною було мирне небо", – сказала Наталія Андреєва.

Нагадаємо, що 23 вересня cуспільний мовник Запоріжжя висвітлюватиме фестиваль соціальних ініціатив "Коло друзів". Зокрема, "Радіо Запоріжжя" мовитиме з місця події з 12:10 до 14:00. Онлайн-стріми можна буде переглянути на сторінці мовника у Facebook.