Суспільний мовник Запоріжжя облаштує виїзну студію на фестивалі

Суспільний мовник Запоріжжя облаштує виїзну студію на фестивалі "Коло друзів"

18 вер. 2018

Уже вдвадцяте у Запоріжжі відбудеться фестиваль соціальних ініціатив "Коло друзів". "Радіо Запоріжжя" філії ПАТ "НСТУ" висвітлюватиме захід з місця події.

"Радіо Запоріжжя" вперше працюватиме у виїзній студії на спеціально облаштованому майданчику у Запорізькому центральному парку культури і відпочинку "Дубовий гай". Радіоведучі у прямому ефірі передаватимуть атмосферу сімейного свята – фестивалю "Коло друзів", – спілкуватимуться з організаторами, учасниками та гостями в імпровізованій радіостудії та безпосередньо під час роботи різноманітних локацій: творчих майстер-класів, містечка професій, дитячої і спортивної зон, де відбуватимуться конкурси і змагання", – зазначила продюсерка радіомовлення Людмила Долженко.

Фестиваль "Коло друзів" – це проект благодійного фонду "Посмішка дитини", метою якого є інтегрувати вимушених переселенців з Донбасу до запорізької громади.

"Цього року ми вп’яте проводимо масштабний фестиваль "Коло друзів". Взагалі це вже наш двадцятий фестиваль, і за час існування проекту його відвідало більше 20 тисяч осіб. Нам дуже приємно, що суспільний мовник Запоріжжя став інформаційним партнером фестивалю та підтримує цю подію на різних своїх платформах", – розповіла одна з організаторок фестивалю Ірина Чорна.

Програма фестивалю "Коло друзів" передбачає майстер-класи з виготовлення ляльки-мотанки, орігамі, флористики, йоги; спортивні активності, у тому числі турнір з боксу; зону з розвагами для малюків, віком до 6 років; соціальний майданчик з презентаціями роботи громадських організацій та благодійних фондів; концерт місцевих виконавців і творчі номери від дітей з інвалідністю тощо.

Фестиваль "Коло друзів" відбудеться у запорізькому міському парку "Дубовий гай" 23 вересня з 11:00 до 15:00. Вхід – вільний.

"Радіо Запоріжжя" мовитиме з місця події з 12:10 до 14:00. Онлайн-стріми можна буде переглянути на сторінці у Facebook