Робота UA: ЗАПОРІЖЖЯ  в умовах карантину: оперативні новини та безпека журналістів

Робота UA: ЗАПОРІЖЖЯ в умовах карантину: оперативні новини та безпека журналістів

17 бер. 2020

На Суспільному Запоріжжя  програми виходять в ефір згідно зі звичним розкладом.

За словами продюсера Суспільного телебачення Запоріжжя Дениса Астаф’єва, в дні карантину телеканал продовжує інформувати глядачів про важливі події регіону. Водночас керівництво телеканалу вживає всіх необхідних заходів для захисту здоров`я працівників.

«Головним завданням Суспільного мовника є інформування аудиторії. У період карантину через поширення COVID-19 забезпечення доступу громадян до інформації стає першочерговим. Суспільне Запоріжжя продовжує працювати й оперативно повідомляти про найважливіші події в Україні та у Запорізькому регіоні, розповідає  Денис Астаф’єв.  —  Під час карантину режим роботи UA: ЗАПОРІЖЖЯ змінено лише для працівників, для глядачі – все за звичним розкладом.  Новини о 13:30, 17:00, 19:00 та 20:30  - в ефірі, як і завжди. Крім того,  у  разі появи особливо важливої інформації, яка потребує миттєвого поширення і реагування, Суспільне телебачення Запоріжжя готуватимемо інформаційні спецвипуски».

Незмінно о 19:20 в ефірі UA: ЗАПОРІЖЖЯ програма «Тема дня». Журналісти будуть спілкуватися з епідеміологами, інфекціоністами, представниками влади,  юристами.

Не змінився  час виходу інформаційних блоків на хвилях «Українське радіо: Запоріжжя». Випуски новин виходять згідно зі звичним графіком – 7:50,  12:10, 17:10 та 20:10. Але, за словами продюсерки «Українське радіо: Запоріжжя» Людмили Долженко, з 23 березня тимчасово не буде виходити ранкове ток-шоу "В голос" (7:10. 8:00). Всі інші передачі виходитимуть згідно із сіткою мовлення Крім того на час карантину в ефірі «Українського радіо: Запоріжжя» тимчасово не виходитиме програма про подорожі «Тревел гід». Замість неї з’явиться нова п’ятихвилинна програма, яка інформуватиме слухачів про профілактичні заходи щодо коронавірусу і про оперативну ситуацію в регіоні.

 Найоперативніша  інформація — на цифрових платформах телеканалу UA:ЗАПОРІЖЖЯ: FacebookYouTube та на сайті.