Збалансовані новини без маніпуляцій про коронавірус та карантин - на Суспільному Запоріжжя

Збалансовані новини без маніпуляцій про коронавірус та карантин - на Суспільному Запоріжжя

24 бер. 2020

25 березня у Запорізькій області оголошено режим надзвичайної ситауції  через коронавірус. По данним на ранок 25 березня у регіоні підтверджено 4 випадки захворювання на коронавірус. Команда Суспільного у Запоріжжі  продовжує інформувати про поширення COVID - 19 та карантинні заходи.

"У такі часи надзвичайно важливо, щоб українці отримували максимум оперативної, правдивої та збалансованої інформації - без паніки та фейків. Тому Суспільний мовник Запоріжжя всі свої зусилля спрямував не лише на висвітлення поточної ситуації із поширенням коронавірусної інфекції в Запорізькій області, а й на просвітницьку роботу щодо того, що таке коронавіруси, як вони пошируються, як можа запобігти пандемії. Ми пояснюємо у своїх телевізійних та радіопрограмах, заспокоюємо, даємо експертні думки імунологів, епідеміологів, юристів, економістів, лікарів. Ми розказуємо про те, як живуть люди на карантині, намагаємося показати, що самоізоляція та соціальне дистанціювання - не вирок і не кінець життя. Так, пандемія та CОVID-19 зараз є головною темою для нас, але ми розкриваємо її з різних боків, надаючи максимум інформації нашій аудиторії",  -  пояснила продюсерка UA: ЗАПОРІЖЖЯ Наталія Андреєва

Оперативну інформацію від Суспільного Запоріжжя шукайте на цифрових платформах: 

Випуски новин на UA: ЗАПОРІЖЖЯ — о 13:30, 17:00, 19:00 та 20:30, на Українському радіо Запоріжжя — о 12:10, 17:10 та 20:10.

Більш розлого — у теле- та радіопрограмах Запорізької філії Суспільного. 

Із проєктами команди можна ознайомитися на сайті-візитці філії — https://zp.suspilne.media/Там також можна переглядати телеканал UA: ЗАПОРІЖЖЯ і слухати Українське радіо Запоріжжя онлайн. 

Нагадаємо, станом на 25 березня в Україні лабораторно підтвердили 113 випадків коронавірусної хвороби COVID-19. 25 березня Кабінет міністрів запровадив режим надзвичайної ситуації по всій території України та продовжив карантин до 24 квітня.

На Суспільному щодня буде виходить всеукраїнський міжплатформовий марафон «На карантині».