UA: ЗАПОРІЖЖЯ покаже наживо спасівські богослужіння 

UA: ЗАПОРІЖЖЯ покаже наживо спасівські богослужіння 

12 сер. 2020

У другій половині серпня православний світ відзначатиме три великих релігійних свята, присвячених Христу Спасителю. Завдяки UA: ЗАПОРІЖЖЯ, віряни Запорізької області зможуть побачити прямі трансляції із місцевого храму всіх спасівських богослужінь. 

Традиція прямих включень із храмів Запоріжжя була започаткована на Суспільному мовнику Запоріжжя із введенням на території України карантину. За допомогою пересувної телевізійної станції віряни Запоріжжя отримують можливість бачити служіння, що відбуваються у місцевих храмах, та долучатися до спільної молитви, залишаючись вдома. 

Традицію прямих включень вирішено продовжити і спасівських святах, що наближаються. Підключившись до ефіру UA: ЗАПОРІЖЖЯ у святкові дні, глядачі зможуть побачити ритуальні дійства, які будуть проходити у Кафедральному Соборі Святої Трійці – головному храмі Запорізької єпархії Православної церкви України. Трансляції відбудуться:

14 серпня — Спас, який у народі називають Медовий, Маковий або Маковій, 

19 серпня — День Преображення Господнього, Яблучний Спас . 

29 серпня — Спас Горіховий. 

Початок богослужінь о 9:00. Розклад прямих включень із Храму Святої Трійці можна дізнатися тут. Трансляції наживо можна дивитися на офіційному сайті Запорізької філії Суспільного, а також на сторінці у Фейсбуці.