UA: ЗАПОРІЖЖЯ  транслюватиме святкову месу на Урочистість святого Йосифа Обручника Діви Марії.

UA: ЗАПОРІЖЖЯ  транслюватиме святкову месу на Урочистість святого Йосифа Обручника Діви Марії.

18 бер. 2021

19 березня Римо-Католицька Церква вшановує пам’ять Святого Йосифа Обручника Пресвятої  Діви Марії. UA: ЗАПОРІЖЖЯ  надасть вірянам можливість долучитися до спільної молитви в безпечних умовах – залишаючись вдома. За допомогою пересувної телевізійної станції Суспільне Запоріжжя забезпечить прямий ефір святкової меси.

«День Йосифа Обручника Діви Марії  — це одне із великих свят Римо-Католицької Церкви, адже, згідно із Святим Писанням, Йосиф не відмовився від Марії, дізнавшись, що вона чекає дитину, якій суджено було стати Месією, а смиренно прийняв свою долю і підтримував Непорочну Діву. Розуміючи, особливо в період карантинних обмежень, потребу християн у спільній молитві, ми вирішили транслювати літургію із Санктуарія Бога Отця Милосердного, що у Запоріжжі, у прямому ефірі»,  —  говорить продюсерка UA: ЗАПОРІЖЖЯ  Наталія Андреєва.

Пряме включення із Собору транслюватиметься  з 11:00 до 12:00. Подивитися святкову месу в режимі онлайн можна на офіційному сайті мовника.

Нагадаємо, UA: Суспільне мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й канали Суспільного радіо (UA: Українське радіоUA: Радіо ПроміньUA: Радіо Культура), а також 24 регіональні телерадіокомпанії. Дивитися і слухати програми й стежити за всіма заходами і випусками новин Запоріжжя та Запорізької області можна на сайті Суспільне | Новини, на сторінці Суспільне ЗАПОРІЖЖЯ у Фейсбуці та UA: Українському радіо Запоріжжя, а також онлайн на сайті філії.