Менеджер Суспільного Запоріжжя прозвітував про свою роботу

Менеджер Суспільного Запоріжжя прозвітував про свою роботу

27 гру. 2018

Менеджер суспільного мовника Запоріжжя Сергій Курмак підбив підсумки роботи у 2018 році, а також розповів про плани на 2019 рік.

Протягом року на філії оптимізували штат, вивели на аутсорс супутні послуги такі, як прибирання, нерегулярні транспорті перевезення, охорона, оптимізували використання приміщень філій, вивільнивши власні площі для здачі в оренду. Зокрема, здійснено переїзд студії радіомовлення з будинку радіо в приміщення телецентру. Окрім того, переїзд співробітників новин та СПН у нові приміщення дозволив вивільнити повністю третій поверх телецентру для подальшої здачі в оренду.

У 2018 році філія перейшла в широкоекранний формат мовлення. Перехід у 16:9 було реалізовано за рахунок внутрішніх резервів.

Наступного року менеджер Запорізької філії планує ремонт і утеплення приміщення, технічні роботи, оновлення спецосвітлення студій, придбання світлового обладнання тощо.

"Планів на майбутнє дуже багато. Є бажання створити сучасний Open-space простір для бюро новин, в якому було б зручно працювати та приймати гостей. Треба оновити телевізійне обладнання. Враховуючи, що в приміщеннях, де ми працюємо, вже давно не робилось ремонтів, необхідно й це починати, що також приведе до поліпшення умов праці співробітників. Є  ще деякі напрацювання, але все буде залежати від виділення коштів", — зазначив менеджер Суспільного Запоріжжя Сергій Курмак.

Нагадаємо, 18-19 грудня в телецентрі "Олівець" менеджери всіх регіональних філій НСТУ презентували звіти про свою роботу у 2018 році, а також плани на 2019 рік.