Сьогодні. Головне (22.09.2020)

22 вер. 14:12


У цьому випуску.

Продовжуємо висвітлювати хід виборчої кампанії в Запоріжжі, зокрема про висування кандидатів від Об’єднаних демократичних сил Запоріжжя - у сюжеті новинарів, а про інформаційну кампанію "Громадянське суспільство за свідомий вибір" - у гостьовій студії - із активістами Ганною Єрьоменко та Ігорем Зубком.

Що таке "Пробація" і чим займатимуться фахівці унікального модельного офісу пробації щойно відкритого у Мелітополі - розповість Олег Янчук - директор Державної установи "Центр пробації".

Завтра, 23 вересня над Запоріжжям можна буде побачити літаки зі спільних американсько-українських навчань Сил Спеціальних операцій. Пресофіцер ССО Збройних сил України Олексій Никифоров анонсує подію і розповість про навчання.

У випусках новин - про передачу активістами Резолюції екомітингу представникам міської та обласної влади, відкриття меморіальної дошки Герою України запоріжцю Богдану Заваді і посвячення Храму на території 9го полку Національної гвардії України, який носить його ім’я, про прощання з бійцем Полку "Азов" Євгеном Горловим (позивний "Гор") та про волонтерську допомогу активістів руху "Будуємо Україну разом"

Інші випуски
Більше відео