Бюджет Запоріжжя ухвалено. Нове харчування у школах. Містечко майстрів|Cьогодні. Головне|28.12.2020

28 гру. 19:00


Дивіться у програмі. Сьогодні друга сесія Запорізької міської ради ухвалила постанову про бюджет міста на 2020 рік. Про те, як відбувалося обговорення та ухвалення депутатським корпусом кошторису міста на наступний рік у розмові з головою постійної депутатської комісії з питань соціального та економічного розвитку, бюджету та фінансів Запорізької міської ради восьмого скликання Олегом Корольовим.

Про те, як застосовуватиметься з 1 січня новий санітарний регламент для закладів освіти, як годуватимуть у запорізьких школах за методикою і рецептурником Клопотенка, дізнаєтесь від гості другої студії – Катерини Звєрєвої, голови ГО «Хочу вчитися».

У Запоріжжі запрацювало новорічне містечко майстрів. Адреса містечка – соціальна мережа Фейсбук,  група сторінки  «Запорізький колорит». Що буде виставлено та як доробки запорізьких колоритовців можна придбати дізнаєтесь від організаторки  віртуального ярмаркового простору, майстрині Наталії Бабенко.

А з випусків новин ви дізнаєтесь про те як У Запоріжжі на різдвяному забігу під назвою «Наздожени Діда Мороза», у якому взяли участь 47 професійних спортсменів та аматорів, шукали найспритнішого з «дідів». Про відкриття щорічної звітної виставки членів місцевого осередку Спілки фотохудожників України, на якому за довільним принципом виставлялися роботи 20 запорізьких фотомайстрів. Та про благодійну акцію «Ялинка добра» студентів-волонтерів «Запорізької політехніки», організовану для вихованців запорізького будинку дитини «Сонечко».

Інші випуски
Більше відео