Звіт мера. Екобот у Бердянську. «Закривайся маскою, а не в собі» |Cьогодні. Головне| 29.12.2020.

29 гру. 19:00


Дивіться у програмі. Вчора у сесійній залі Запорізької ради міський голова Запоріжжя Володимир Буряк звітував перед громадою про свою роботу за рік, що минає. Звіт тривав близька 40 хвилин і транслювався у прямому ефірі муніципального телеканалу «Z».  Про комунікаційну цінність та соціальну значущість щорічного звітування перед запорізькою громадою і про те, чи не перетворилася ця подія на замінник повноцінної комунікації з журналістською спільнотою Запоріжжя, розкаже гість першої студії кандидат соціологічних наук, голова ГО «Південноукраїнський гуманітарний альянс» Олександр Зубченко.

Про те, як бердянські громадські еко-активісти встановили в центрі міста аналізатор чистоти атмосферного повітря з функцією передачі даних у всесвітню павутину, скапом з курортного міста розкаже Алла Мельничук, координатора екопроета.

Про безкоштовну «гарячу» телефонну лінію, мета якої зберегти психічне здоров`є українців під час пандемії COVID-19, скапом розкаже Варвара Жлуктенко, речниця Представництва Міжнародної організації з міграції в Україні.

А з випусків новин ви дізнаєтесь про те, як за результатами другого туру ректором у національному університеті «Запорізька політехніка» став проректор із науково-педагогічної роботи, кандидат технічних наук, професор кафедри «Фізичне матеріалознавство» Віктор Грешта; про рівень політичного протистояння, що спостерігався під час відкриття сесії Запорізької обласної ради, та про порятунок 681 особини червонокнижних кажанів від загибелі запорізькою зоозахисницею Олесею Кулик та небайдужими містянами.       

Інші випуски
Більше відео