Зміна правил виклику «швидкої». Прапор Запоріжжя замайорів у Північній Америці

11 січ. 19:00


Дивіться у випуску.

Від першого січня 2021 року змінені правила виклику швидкої допомоги. Відтепер виклики поділятимуться на чотири категорії в залежності від стану пацієнтів. Також змінюються нормативи приїзду медиків. Детальніше про зміни говоримо із гостем студії - Владиславом Долинним, начальником оперативно-диспетчерського управлiння КНП «ТМО «Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» ЗОР.

Запорізькій області – 82! Про процес утворення області, який почався ще у 20ті роки минулого століття, про імена, вписані в історію України і світу, ну і про сьогоднішній день області, яка в рамках адміністративної реформи і реформи децентралізації змінює свою суспільно-політичну конфігурацію говоримо у другій студії із кандидатом історичних наук, доцентом ЗНУ і радником голови ОДА на громадських засадах - Русланом Шихановим.

2 січня з прапором Запоріжжя запоріжець Денис Якимчук піднявся на найвищий вулкан Північної Америки - Орісаба, на висоту 5636м. Це третя за висотою гора в Північній Америці і один з семи вулканів світу. Про те як тривала експедиція говоримо по скапу із Денисом Якимчуком.

Також у випуску: 1. Тарифні протести в Мелітополі та Оріхові 2. Локдаун у Запоріжжі 3. Невідомі хижаки у 4-х домогосподарствах села Біленького, що в Запорізькому районі загризли свійських тварин.

Інші випуски
Більше відео