Нові тарифи на газ. Допомога родинам. Митець і місто

14 січ. 19:00


Дивіться у випуску. З 1 січня поточного року скасована пільгова ціна на електрику та підвищилися тарифи за транспортування газу та безпосередньо за обсяг спожитого газу.  Як наслідок – 10 січня у Мелітополі, Оріхові та Запоріжжі та у багатьох інших містах України відбулися акції протесту, які висвітлювалися у випусках новин Суспільного. Але вчора за ініціативи президента України Уряд втрутився у ситуацію та зменшив ціну на газ. Тож, нові тарифи – це економіка чи політика - говоримо з кандидатом економічних наук Костянтином Денисовим.

     Протягом  минулого року Служба у справах дітей виявила 124 дитини з родин, де їм загрожувала небезпека. Тож, як допомогти таким сім*ям та чи вплинув карантин на загострення відносин в родинах – будемо про це говорити із Наталією Сиворакшею, начальницею Служби у справах дітей Запорізької міської ради.

      Почнемо новий, 2021, рік з арт-активізму! З таким гаслом У Запоріжжі, Маріуполі, Херсоні та Кривому Розі стартував набір учасників проєкту “Митець і місто”, який реалізується запорізькою ГО “Культпрожектор” за підтримки Посольства США в Україні. Чому у Запоріжжі і як старопромислове може змінити самосприйняття і самоусвідомлення. Гостя студії: Наталя Селюкова – піарниця проекту «Митець і місто».

Також дивіться:

1.     Сьогодні у Запоріжжі на Майдані героїв попрощалися з бійцем ООС, який загинув під обстрілами

2.     Обслуговування українською – чи готова сфера послуг?

3.     В обласному центрі ведуться роботи на регульованому переході

4.     Запорізька письменниця отримала нагороду у конкурсі «Дитяча Коронація-2020»

 

Інші випуски
Більше відео