Безоплатна мамографія. Місяць без газу. Волонтерство в громадах

25 бер. 19:00


Безоплатна діагности. У 2021 році рання діагностика онкозахворювань залишиться серед пріоритетних послуг. На цей напрям у Програмі медичних гарантій, яка почне діяти з квітня 2021 року, передбачено майже 460 млн грн. - Про це йдеться на сайті НСЗУ. У яких медичних закладах Запоріжжя можна пройти безоплатно обстеження мамографії? - говоримо із гостею студії Веронiкою Ушверiдзе, лiкаркою-хірургом хірургічного відділення патології молочної залози обласного протипухлинного центру.

Три громади у Запорізькій області перемогли в проєкті “Волонтерство в громаді”, організованого Ппограмою «U-LEAD з Європою». Конкурс проєктів було оголошено наприкінці 2020 року, відбір тривав у два етапи серед громад всіх регіонів країни - і завершився на початку березня. Тож, які громади перемогли у Запоріжжі та які соціальні проєкти будуть реалізовувати — говоримо із нашою гостею по скайп-зв`язку - Тетяною Бордюг — керівницею Запорізького регіонального офісу програми «U-LEADЗ ЄВРОПОЮ».

     Дивіться у випуску новин:

Майже місяць відрізані від газопостачання жителі п’ятиповерхового будинку у Запоріжжі, - подробиці з’ясовували кореспонденти Суспільного.

 

Учні середніх та старших класів переходять на дистанційне навчання

 

У Запоріжжі відновлять роботу шпитального відділення для ветеранів

Інші випуски
Більше відео