У Запоріжжі суворий локдаун. Відновне правосуддя

12 кві. 19:00


Локдаун у Запоріжжі. В обласному центрі від 13 квітня посилюють карантинні обмеження та запроваджують пересування громадського транспорту за графіком. Cьогодні о 17-й годині вечора з’явилося звернення міського голови Володимира Буряка щодо посилення карантинних обмежень у Запоріжжі, - про це йдеться на сайті Запорізької міськради. Що саме змінюється від завтра, дивіться у програмі — сьогодні головне. Гість студії - Микола Крохмаль, заступник начальника управління з питань попередження надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення ЗМР.

    Троє неповнолітніх правопорушників взяли участь у програмі "відновне правосуддя". Для чого потрібна така програма, та як вона допомагає неповнолітнім правопорушникам — будемо говорити із гостем студії - Павлом Наливайком, директором регіонального центру з надання безоплатної ВПД у Донецькій та Запорізькій областях.

    Дивіться у випуску новин:

     Трьом лікарям обласної інфекційної лікарні вручили підозру у вчинені кримінального правопорушення - подробиці дивіться у новинах        Суспільного мовника.

     12 запоріжців, ветеранів російсько-української війни, отримали сертифікати центру адаптації-реабілітації учасників бойових дій.

     Близько 60 приватних підприємців сьогодні зібралися біля Запорізької міської ради на одиночний пікет

Інші випуски
Більше відео