Ремонт бердянської школи. Транспортне навантаження. Пункт вакцинації

22 лис. 19:00


Сьогодня у програмі:

Учні Бердянської загальноосвітної школи №7 не відвідують школу з березня 2021 року через ремонт у закладі. Частину учнів - перевели на дистанційне навчання, іншу - тимчасово в інші заклади. Через невизначену ситуацію з навчанням учнів, їхні батьки вийшли на акцію протесту 18 листопада, а також написали заяви до прокуратури. Детальніше про це говоримо у студії.

У Запоріжжі затвердили проєкт реконструкції Дніпровської ГЕС. Концепцію ухвалили під час онлайн-наради за участю представників центральних, місцевих органів влади, архітекторів, інженерів та інших фахівців 18 листопада. Детальніше про те, чи допоможе це розвантажити місто та про транспорту комунікацію загалом в місті розкажуть у студії Олексій Кузькін - декан транспортного факультету та Вячеслав Трушевський - доцент кафедри "Транспортні Технології" Національного університету "Запорізька Політехніка".

Дивіться у випуску новин:

Пересувний пункт вакцинації сьогодні здійснив перший виїзд.

Запоріжці долучились до Всеукраїнської акції, присвяченої Дню Гідності та Свободи, що відзначається щороку 21-го листопада на честь початку двох революцій — Помаранчевої та Революції Гідності.

Інтерактивний урок із вивчення української мови відбувся минулої неділі на Тарасовій стежці острова Хортиці.

Інші випуски
Більше відео