Як виглядає деокуповане село Новодарівка, історія військового на позивний Жук | Новини | 01.08.2023

1 сер. 5:38


«Після окупації не залишилося нічого»: як нині виглядає звільнене село Новодарівка; до великої війни був сервісним менеджером, а нині – боєць ТРО. Історія військовослужбовця на позивний Жук;  як працювати з пацієнтами, які пережили ампутацію кінцівок та як правильно готувати їх до протезування – навчилася запорізька фізіотерапевтка під час безоплатного стажування в Іспанії; історія мелітопольської журналістки, яка втекла з окупації під виглядом лікарки швидкої допомоги.

Останні новини Запорізької області – в дайджесті Суспільного. 

Детальніше про новини у випуску:

1:06 – 4:58 За 168 років існування, пережило 2 світові війни та понад рік окупації під час повномасштабного вторгнення село Новодарівка, що у Запорізькій області.

4:58 – 5:38 86 ударів завдали окупанти по 24 населених пунктах області.

5:38 – 8:21 Воював на Донецькому напрямку, нині боронить Україну на Запорізькому.

8:21 – 11:18 Визнати договір між Запорізькою міською лікарнею № 10 та компанією «Гранік», яка займається вивозом сміття, недійсним – із таким позовом звернулась міська рада до Господарчого суду області

11:18 – 13:34 Як працювати з пацієнтами, які пережили ампутацію кінцівок та як правильно готувати їх до протезування – навчилася запорізька фізіотерапевтка Ольга Глущенко під час безоплатного стажування в Іспанії. 

Інші випуски
Більше відео