Луганська «Зоря» здобула перемогу над командою «ЦСКА» Софія з рахунком 1:0

13:22, 16 сер. 2019
 
Луганська «Зоря» здобула перемогу над командою «ЦСКА» Софія з рахунком 1:0

Матч-відповідь кваліфікаційного раунду Ліги Європи відбувся, вчора, 15 серпня на міському стадіоні «Славутич арена». На 22-й хвилині софійська команда залишилися в меншості – червону картку за фол отримав Іван Туриця. Єдиний гол на 90-й хвилині забив нападаючий луганської команди Назарій Русин. Нагадаємо, тиждень тому підопічні Віктора Скрипника провели перший поєдинок кваліфікаційного раунду в Болгарії, зігравши проти софійській команди 1: 1.

 - "Хочу привітати Зорю з перемогою. Вони молода, чудова команда. І хочу привітати своїх гравців, я ними дуже задоволений. Хоча і на початку не дуже почали , були моменти, де не забили, потім був спірний момент, отримали червону картку. Перед тим, як отримали червону картку, був цей момент, м’яч вдарив по руці футболіста Зорі, так само було і в грі в Софії, м’яч вдарив по груді, потім по руці. Суддя сьогодні не бачив цей момент. М’яч потрапив у руку футболіста Зорі, мої футболісти через це були шоковані, одразу після цього отримали червону карту, бо всі були шоковані, що суддя не свистів. Не кажу, що суддя винуватий , але ми так бачили цей момент, що м’яч вдарив по руці. Втім, у цих двох іграх Зоря була трохи краще Софії. Вони заслужено пішли далі" - говорить головний тренер футбольного клубу «ЦСКА» (Софія) Любко Петрович.

- "Ми знаємо, що команда суперників їхала сюди забивати гол, без гола вони не проходили б далі. Звичайно, ми проти цього грали, і зіграти на нуль проти такої команди…звичайно, нам допомогла червона картка. В футболі таке буває, начебто і нам можуть поставити пенальті , зворотна атака , вижинають гравця, вирішальний момент повністю у цьому протистоянні. Цей не поставлений пенальті  і червона карта проти суперника, ми з цим  сперечатися не стали, грали за рахунком. Дуже боялися зробити грубі помилки, але все одно намагалися тиснути, щоб забити гол" - каже головний тренер футбольного клубу «Зоря» (Луганськ) Віктор Скрипник.