День прапора відзначили і в Мелітополі - біля найвищого в Запорізькій області флагштоку

18:23, 23 сер. 2019
 
День прапора відзначили і в Мелітополі - біля найвищого в Запорізькій області флагштоку

День прапора відзначили і в Мелітополі - біля найвищого в Запорізькій області флагштоку. Голова міської профспілки працівників культури Тетяна Сталеровадолучається до святкування Дня прапору кожного року. 

"Багато працівників культури беруть участь в цьому святкуванні. Сьогодні всі були присутні – і адміністрація, і дирекція, загалом усі. Ми дуже щасливі. В нас флагшток поставили саме до свята Дня прапору. Тому ми намагалися встигнути, щоб сьогодні всі наші містяни побачили як над містом височіє прапор України."

Тетяна Сталерова,

Голова профспілки працівників культури м Мелитополь

На головній площі Мелітополя виступило 3 творчих колективи. Серед них - і військовий оркестр 55-ї артилерійської бригади«Запорізька Січ». Виконали 2 композиції: гімн ракетних військ артилерії України «Боги війни» та пісню-візитівку «Запорізький оркестр духовий».

Найвищий в Запорізькій області флагшток встановили ще 16-го серпня. Його висота сягає 36 метрів, що на один метр вище за подібну конструкцію на Хортиці у Запоріжжі.За словами колишнього міського голови, а тепер народного депутата Сергія Минька, на встановлення цієї металоконструкції з міського бюджетувитратили 719 тисяч гривень.

За словами організаторів свята, на площі цього дня зібралося близько 3х тисяч містян. Завтра урочисті святкування на честь Дня Незалежності України у Мелітополі розпочнуться о 15:00 в парку культури та відпочинку  імені Горького.