Напередодні святкування Дня Незалежності України в пам’ять загиблих воїнів у Запоріжжі відбулися змагання з триатлону - «MURPH челендж 2019»

18:46, 23 сер. 2019
 
Напередодні святкування Дня Незалежності України в пам’ять загиблих воїнів у Запоріжжі відбулися змагання з триатлону - «MURPH челендж 2019»

Напередодні святкування Дня Незалежності України в пам’ять загиблих воїнів у Запоріжжі відбулися змагання з триатлону - «MURPH челендж 2019». Загалом - 28 учасників, зокрема представники правоохоронних органів, надзвичайники, військовослужбовці.  

Перед стартом учасники розминаються та отримують настанови від своїх кураторів. Серед чоловіків є й одна представниця прекрасної статті – Ольга Пляшечнік. Каже: конкуренції не боїться і готова довести , що дівчата - рівні суперниці чоловікам.

"Це було дуже несподівано. Мої знайомі запропонували взяти участь у змаганнях. Я і погодилась. Я займають у спорт залі кожних вихідних. Патрульний поліцейський має бути постійно у формі. Отож я готова до іспитів."

ОЛЬГА ПЛЯШЕЧНіК

УЧАСНИЦЯ «MURPH CHALLENGE 2019»

Кожен учасник має пройти випробування за правилами комплексу «Мерф». Названий на честь морського піхотинця США Майкла Мерфі, який загинув в Афганістані в 2005 році. Комплекс включає в себе біг на 2 тисячі 200 метрів, 100 підтягувань, дві сотні віджимань та 300 присідань.

Найкращий результат показали майбутній офіцер розвідки Євген Нападайло, патрульний поліцейський Ольга Пляшечнік та Олександр Плющаков.