(ОНОВЛЕНО) Одна особа загинула, 11 госпіталізовано внаслідок зіткнення вантажівки та маршрутки

16:45, 9 жов. 2019
 
(ОНОВЛЕНО) Одна особа загинула, 11 госпіталізовано внаслідок зіткнення вантажівки та маршрутки

UPD2: В результаті аварії пасажирка маршрутного таксі, жінка 1950 року народження, померла на місці події. Водія маршрутного таксі та 10 його пасажирів доставлено до лікарень з тілесними ушкодженнями різної  тяжкості. Серед постраждалих: шість жінок, 1955, 1987, 1974, 1955, 1958, 1981 років народження, два чоловіки, 1998 і 1993 років народження, та двоє неповнолітніх, 2012 і 2006 років народження. До лікарні госпіталізовано двох жінок, інших потерпілих після надання медичної допомоги відпущено додому.

Водій маршрутного таксі самостійно покинув лікарню та намагався зникнути. Поліцейські встановили місцезнаходження правопорушника. Його затримали в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. 

 -------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPD: Одна особа загинула, десятеро травмувались в аварії у Запоріжжі. Сьогодні близько 14:20 на перехресті вулиць Істоміна та Зоряної сталось зіткнення маршрутного таксі "Mersedes Sprinter" під керуванням чоловіка 1982 року народження та вантажного автомобіля "MAN" під керуванням водія 1962 року народження, повідомили в прес-службі нацполіції в області. Травмованих пасажирів шпиталізовано до п’ятої та 9-ої міських лікарень.

    "Травми черепно-мозкові, травми грудної клітини, кінцівок, з них дві дитини – 9-ти та 13-ти років. Жінка одна загинула, а всі інші доправлені до відділень прийомно-діагностувальних 9-ї та 5-ї міських лікарень. Де їм надається спеціалізована допомога. Були травмовані у тяжкому стані і були у стані середньої тяжкості. Тяжкі – це черепно-мозкова травма, травма обличчя і травми кінцівок. Полегше, це ті, хто теж мав травми обличчя, але без струсу мозку - повідомила лікарка кардіо-реанімаційної бригади підстанції швидкої допомоги Хортицького району м. Запоріжжя Світлана Блоха.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------  

9 жовтня близько 14:20 на вулиці Істоміна в місті Запоріжжя сталось зіткнення маршрутного таксі та вантажного автомобіля. За попередніми даними внаслідок аварії загинула пасажирка маршрутного таксі, 8 осіб госпіталізовано до лікарні, з них 2 неповнолітніх - повідомили в ГУНП України в Запорізькій області