Двоє вихованців Андрія Яковлева – Максим Маненков та Діана Круш - повернулись додому з чемпіонату Європи з тхеквондо

18:20, 10 жов. 2019
 
 Двоє вихованців Андрія Яковлева – Максим Маненков та Діана Круш  - повернулись додому з чемпіонату Європи з тхеквондо

     Двоє вихованців Андрія Яковлева – Максим Маненков та Діана Круш  -повернулись додому з чемпіонату Європи з тхеквондо серед кадетів. Максим Маненков - зі сріблом змагань. Під час континентального турніру, що 3 жовтня фінішував в іспанському місті Марина Дор, представник спортивного комплексу «Мотор Січ» провів шість поєдинків, де поступився у фіналі російському спортсменові. Для Максима це другий успіх цьогоріч на міжнародній арені. У серпні 13-ти річний спортсмен виграв золото чемпіонату світу.

    "Найбільш складний бій в Іспанії був у чвертьфіналі також із росіянином. Я там виграв тільки один бал. Я задоволений виступом. Зараз трохи перепочину та знову до справи" - каже майстер спорту України з тхеквондо Максим Маненков. 

    "Завжди хочеться перемагати, але якби чемпіонат Європи відбувався у вересні, то можна було б розраховувати на золото. Звісно, після тріумфального виступу на світовому форумі, де Максим перебував на піку своєї форми, зараз відчувалась втома і витримати такий тривалий період у тонусі було важко. Але, ми все одно задоволені цим виступом і рухаємося далі. На жаль, Діана Круш вкотре не впоралася з психологічним тиском під час змагань в Іспанії. Свої помилки ми знаємо. Все можна виправити, було б бажання!" - каже тренер із тхеквондо спортивного комплексу «Мотор Січ» Андрій Яковлев.