В Запоріжжі поліція не зафіксувала порушень правопорядку під час урочистих заходів 12-14 жовтня

11:31, 15 жов. 2019
 
В Запоріжжі поліція не зафіксувала порушень правопорядку під час урочистих заходів 12-14 жовтня

За повідомленням сайту Національної поліції в Запорізькій області, 14 жовтня на території історико-культурного комплексу «Запорізька Січ» пройшов фестиваль «Покрова на Хортиці», на Алеї бойової слави відбулось покладання квітів, а на проспекті Соборному – святкова хода. Також на архітектурно-меморіальному комплексі «Переправа» пройшов загальноміський мітинг. Крім того, на греблі Дніпровської ГЕС відбулась перевірка виконання  доручень Президента України, що були надані ним під час робочої поїздки. В результаті відбулось відкриття чотирьох смуг руху на дорозі через ДніпроГЕС. 

Для забезпечення громадського порядку та безпеки на всіх масових заходах було задіяно 200 поліцейських та 140 військовослужбовців Національної гвардії України. Контролював роботу поліції з охорони громадського порядку начальник ГУНП в Запорізькій області. Завдяки вжитим превентивних заходам поліції, порушень правопорядку під час масових заходів не допущено.

Крім того зазначається, що протягом 12-14 жовтня у місті Запоріжжя та області для забезпечення громадського порядку та безпеки під час масових заходів було задіяно близько 1000 поліцейських та 500 військовослужбовців Національної гвардії України з нагоди відзначення Покрови Пресвятої Богородиці, Дня захисника України та Українського козацтва, а також річниці визволення Запоріжжя та Дня міста.