В Запоріжжі презентували експозицію робіт Віталія Тишечка

17:27, 8 лис. 2019
 
В Запоріжжі презентували експозицію робіт Віталія Тишечка

Експозицію робіт Віталія Тишечка презентували 7 листопад ввечері в Запорізькому туристично-інформаційному центрі.

На виставці художник-аматор Віталій Тишечко презентував 32 роботи за минулий та нинішній роки, написані маслом, одна виконана акрилом. За словами художника, всі картини віддзеркалюють особистість, її трансформації, самопізнання та його шляхи.

«Для мене живопис – це відкриття. До цього я ніколи не малював. Взяв пензля до рук у вересні минулого року. Вчився на кількох майстер класах. Це для мене виклик. Розкриваю свій прихований потенціал. Допомагають мені у цьому мої діти. Таким чином повернувся назад у дитинство. Це не комерція»

ВІТАЛІЙ ТИШЕЧКО, МИТЕЦЬ, ДЕПУТАТ ЗАПОРІЗЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

«Життя і світло» - таку назву має перша персональна експозиція приватного підприємця, депутата Запорізької міської ради Віталія Тишечка. На її відкриття прийшли понад пів сотні містян.

«Взагалі ця виставка мені подобається тому, що ці картини такі філософські з якимись такими нотками. Я взагалі художниця і я стараюсь якусь таку філософію брати до свого мистецтва»

КАРОЛІНА МІШЕЛЬ МАКАЙЯ, ВІДВІДУВАЧКА ВИСТАВКИ

«Ну тут можна багато чого для себе знайти. Тому що автор свою манеру характеризує як психоделічну так. Тут навіть музика така грає. Тут є декілька таких картин, хоча, кожна з них – загадка»

ГЕННАДІЙ ВАСИЛЬЧУК, КОЛЕГА І ДРУГ  МИТЦЯ

Виставка працюватиме до 21-го листопада.