У Запоріжжі 15-річна школярка у день свого народження народила двійнят

18:37, 8 лис. 2019
 
У Запоріжжі 15-річна школярка у день свого народження народила двійнят

У Запоріжжі 15-річна школярка у день свого народження народила двійнят. Малеча з’явилась на світ на 33-му тижні вагітності. Після передчасних полог двійко хлопчиків опинилися у реанімації.

Мати юної породіллі -  Світлана Некрасова - свою доньку жартома називає Джульєттою. Розповіла: свого обранця Ліза зустріла 1,5 роки тому. З того часу з 21-річним Олексієм мешкають разом.

"Я дала своє материнське благословення. Адже побачила як вони люблять один одного. Побачила ніжність та турботу. Я не хочу аби вона повторила долю Джульєтти. не було жодних вагань. Ми знали, що Ліза народжуватиме. Про аборт навіть не говорили, Олексій  чудовий чоловік. Він так ніжно ставиться до своїх дітей. "

СВІТЛАНА НЕКРАСОВА

МАТИ 15-РІЧНОЇ ПОРОДІЛЛІ

Вагітність доньки стала несподіванкою, каже Світлана. Проте - приємною. Адже сама - мати сімох дітей та вже має вісім онуків. Народила 15-річна Ліза 5 листопада, у свій День народження.  Пологи розпочались передчасно. У немовлят виявили тріщини та надрив легенів.  Старшого Олександра перевезли до обласної дитячої лікарні. Молодший Андрійко поки у перинатальному центрі. 

"Стан дітей важкий. Є ряд проблем, котрі специфічні для цього періоду і потребують інтенсивної терапії. Одну дитину ми транспортували до нас. Іншу залишили в пренатальному центрі через те, що його стан ще більш важкий. Але це питання ми вирішимо в найближчі терміни. Аби і мама  і діти були разом у  відділенні."

Іван Анікін

Завідуючий відділенням реанімації новонароджених обласної дитячої лікарні

Малеча знаходиться на штучній вентиляції легенів. За словами Світлани Нетрасової кожен день у лікарні обходиться у кругленьку суму. Вчора на ліки витратили близько 2 тисяч гривень. Батько новонароджених Олексій каже, готовий працювати цілодобово аби  лише забрати здорових синів до дому. Поза камерами новоспечені батьки розповіли: намагались  через суд отримати дозвіл на шлюб. Проте їм відмовили. До вівтаря планують піти разом із синами вже за рік.