«Дні гостинності» стартували у Запоріжжі

17:57, 22 лис. 2019
 
«Дні гостинності» стартували у Запоріжжі

  «Дні гостинності» стартували у Запоріжжі. Форум готельєрів, рестораторів, гідів, музейників й інших фахівців, які працюють у туристичному бізнесі, триватиме чотири дні на 5 різних майданчиках. Одна з локацій – Туристичний інформаційний центр. Сьогодні тут запрацювала «Школа гідів». П’ятеро тренерів зі столиці та Запоріжжя розповідали про комунікацію, цифрові технології та роботу сучасних екскурсоводів у туристичній сфері. На тренінг прийшли 120 містян. Інша локація – велика зала обласного краєзнавчого музею. Там своїм досвідом ділилися музейники, куратори, галеристи та колекціонери. Туди прийшли понад пів сотні охочих.

 

   «Дізналася чимало нового. Після форуму отримаю сертифікат. Те, що ця інформація безкоштовна і доступна всім - в мене викликало подив. Дещо спробую вже вдома зі свого комп’ютера. Лайфхаки загалом корисні, і для бізнесу, і для самих туристів, особливо, що стосується нових технологій, а саме інтернет-сервісів та додатків» - розповіла студентка 3 курсу запорізького гуманіторного коледжу спеціальності «туризм» Олена Бородіна. 

  "Дуже якісні продукти. Вони дадуть нове дихання інституціям. Так і людям. Вони дуже потребують, тому що оце зачароване коло «робота – магазин – дім – робота» от воно так роками проходить. А коли ти знаш, що у тебе велика виставка в музеї, перспективна. А через три роки відкривається новий музей. Ти всавляєш в свої будні якісь моменти тої святковості. Це зачаровує" - каже керівник арт-центру «Я галерея» Павло Гудімов.

Туристичний форум триватиме до 24 листопада.