UA: ЗАПОРІЖЖЯ транслюватиме наживо «Джаз на Дніпрі»

UA: ЗАПОРІЖЖЯ транслюватиме наживо «Джаз на Дніпрі»

16 лип. 2021

Світові зірки, десяток локацій, нічні музичні сесії, майстер-класи та спілкування з митцями — у парку Шевченка в Дніпрі з 16-18 липня відбудеться фестиваль «Джаз на Дніпрі»*. Суспільне Дніпро — генеральний інформаційний партнер події. 

Команда мовника готується транслювати найголовніші концерти фестивалю наживо в телеефірі регіональних телеканалів Суспільного, зокрема UA: ЗАПОРОЖЬЕ.  Пряма трансляція з головної сцени «Джазу на Дніпрі» — 17 липня з 20:45 та 18 липня з 19:15.

«Це унікальна культурна, туристична, музична та світська подія у Дніпрі, яка має не лише всеукраїнське, а й світове значення. Зважаючи на рівень зірок фестивалю, Дніпро сьогодні яскраво видно на мапі світового джазу. Таким самим за масштабами є й рівень партнерства Суспільного у Дніпрі з оргкомітетом фестивалю “Джаз на Дніпрі”. Заради цього генерального партнерства ми вигадали нові форми співпраці й нові способи інтеграції контенту на різних платформах. Станом на сьогодні — це найбільш ресурсозатратне партнерство, залучені абсолютно всі команди редакторів, інженери та оператори, режисери — усі причетні до підготовки масштабної трансляції й тематичного “джазового” контенту, який уже доступний на різних платформах Суспільного Дніпра», — розповів продюсер Суспільного мовника Дніпра Влад Зінкевич.

«Ми вдячні Суспільному мовнику, що вони відгукнулися на нашу пропозицію і в цьому році інформаційно підтримують фестиваль. Для нас це дуже цінно: в Суспільного широке покриття, величезна аудиторія. Суспільний мовник не боїться давати у своєму ефірі джазові програми — програми інтелектуальні й непрості. Це дуже важливо для популяризації жанру. По-друге, інформаційна підтримка фестивалю дуже цінна для телеглядачів, які не мають можливості під час проведення фестивалю бути на наших локаціях: завдяки Суспільному вони отримають можливість долучитися до джазової культури», — говорить артдиректорка фестивалю «Джаз на Дніпрі» Анна Рускевич

У межах інформаційного партнерства команда UA: ДНІПРО готує низку інформаційних матеріалів про фестиваль для радіо, телеканалу та діджитал-платформ. Усі три дні події знімальні групи Суспільного працюватимуть на головних локаціях «Джаз на Дніпрі». 

Онлайн-концерти фестивалю, які транслюватимуть телеканали Суспільного, можна дивитися та сайтах регіональних мовників. У Запоріжжі це zp.suspilne.media.

Нагадаємо, місцеві Суспільні телерадіокомпанії разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (Українське радіоРадіо ПроміньРадіо Культура) входять до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — Суспільне мовлення. Дивитись та слухати ефіри Запорізького мовника можна онлайн на сайті філії. 

Дізнаватися про актуальні події можна зі сторінок мовника на діджитал-платформах: 


*«Джаз на Дніпрі» є візитівкою Дніпра. Він був заснований у 1968 році та є одним із найстаріших фестивалів. «Джаз на Дніпрі» дав старт багатьом відомим джазовим музикантам. У 2020 році фестиваль уперше провели онлайн, цього ж року «Джаз на Дніпрі» знову повернувся у відкритий режим, на новій локації, з новими сценами, артистами та ідеями.