На Суспільному мовнику Запоріжжя відбудеться пресконференція Громадянської мережі ОПОРА

На Суспільному мовнику Запоріжжя відбудеться пресконференція Громадянської мережі ОПОРА

1 жов. 2021

5 жовтня о 13:30 на Суспільному мовнику Запоріжжя відбудеться пресконференція  Громадянської мережі ОПОРА. Тема — розподіл субвенцій на соціально-економічний розвиток між округами в Запорізькій області у 2021 році. 

Крім того, буде презентовано інтерактивну мапу приймалень народних депутатів, парламентських партій та груп. 

У пресконференції візьмуть участь  координаторка спостереження Громадянської мережі ОПОРА за виборами в Запорізькій області Таїсія Мельниченко та громадський омбудсмен із захисту виборчих прав Громадянської мережі ОПОРА у Запорізькій області Денис Прядко

Суспільний мовник Запоріжжя на правах інформаційного партнера вестиме пряму трансляцію зустрічі на платформі філії у Фейсбук.  

Запрошуємо на пресконференцію журналістів, представників громадських та політичних організацій.

Адреса Запорізької регіональної дирекції Національної суспільної телерадіокомпанії України: м. Запоріжжя, вул. Матросова, 24-а. 

Нагадаємо, Суспільне мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й канали Суспільного радіо (Українське радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура), а також 24 регіональні телерадіокомпанії. На Запоріжжі це — телеканал UA: ЗАПОРІЖЖЯ і Українське радіо Запоріжжя.

Оперативні новини Запоріжжя шукайте на діджитал-платформах: