У Запорізькій філії обговорили проєкт колективного договору Суспільного

У Запорізькій філії обговорили проєкт колективного договору Суспільного

18 лис. 2021

17 листопада відбулись збори трудового колективу Запорізької філії Суспільного, на яких обговорили Проєкт колективного договору на 2021-2026 роки.

«Колективний договір є актом, що регулює трудові та соціально-економічні відносини між роботодавцем та трудовим колективом і має бути розробленим на основі взаємовигідних інтересів сторін. Тож проєкт нового колективного договору Суспільного не міг залишитися без уваги співробітників Запорізької філії, — говорить тимчасово виконуюча обов’язки менеджера Суспільного Запоріжжя Маріанна Гура. — Обговорення відбувалося в режимі онлайн, адже Запоріжжя перебуває в "червоній зоні" епіднебезпеки, тож наша мета була — захистити співробітників, уникаючи скупчення. Ми хотіли, аби в кожного була можливість висловитись та надати свої пропозиції до проєкту Колективної угоди». 

Під час обговорення члени трудового колективу філії озвучили свої зауваження та внесли пропозиції. Також під час  обговорення було обрано делегата від філії, який буде представляти її інтереси на конференції трудового колективу Суспільного.  Одноголосно голосуванням вирішили делегувати кореспондента новин, голову первинної профспілкової організації філії Валентина Пересипкіна.  

Нагадаємо, місцеві суспільні телерадіокомпанії разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (Українське радіоРадіо ПроміньРадіо Культура) входять до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — Суспільне мовлення. Новини регіонів України читайте на сайті suspilne.media.

Дивитись UA: ЗАПОРІЖЖЯ можна в ефірі та онлайн на сайті філії.

Оперативні новини Запоріжжя шукайте на діджитал-платформах: