Фейки про ковід від медичних працівників розвінчуємо у спецпроєкті «Сьогодні. Головне» на UA: ЗАПОРІЖЖЯ

Фейки про ковід від медичних працівників розвінчуємо у спецпроєкті «Сьогодні. Головне» на UA: ЗАПОРІЖЖЯ

3 гру. 2021

Фейки та маніпуляції про коронавірусну інфекцію від медичних працівників — про це дивіться 3 грудня о 19:00 в ефірі UA: ЗАПОРІЖЖЯ у проєкті «Сьогодні. Головне». 

Як розпізнати фейки, чому люди вірять у підозрілу інформацію про коронавірус — про це поговоримо  із Олексієм Шарабурою, головним редактором фактчекерського порталу «БезБрехні».

У другій частині програми — продовження інформаційного марафону, присвяченого протидії насильству. Під час ефіру говоритимемо про насильство проти дітей.  

Дати ляпаса дитині — це насильство чи метод виховання? Чи правильно забрати телефон та обмежити в спілкуванні з однолітками за погані оцінки у школі? Ці та інші питання обговоримо з Тимофієм Сайтарли, керівником проєктів  об’єднання психологів та психоаналітиків «Взаємодія» та Ольгою Зінченко, начальницею відділу ювенальної превенції ГУ НП в Запорізькій області. 

Місцеві суспільні телерадіокомпанії разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (Українське радіоРадіо ПроміньРадіо Культура) входять до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — Суспільне мовлення. Щомісяця Суспільне дивляться, слухають і читають понад 13 млн українців.

Оперативні новини Запоріжжя шукайте на діджитал-платформах: 

Суспільне│Новини

фейсбук-сторінці;

інстаграм-сторінці;

ютуб-каналі філії;

телеграм-каналі.