UA: ЗАПОРІЖЖЯ транслюватиме наживо богослужіння на честь Собору Пресвятої Богородиці

UA: ЗАПОРІЖЖЯ транслюватиме наживо богослужіння на честь Собору Пресвятої Богородиці

5 січ. 2022

8 січня телеканал UA: ЗАПОРІЖЖЯ транслюватиме наживо богослужіння на честь Собору Пресвятої Богородиці. З 16:00 до 17:30 пересувна телевізійна станція мовитиме з Кафедрального собору Святої Трійці (ПЦУ). Службу показуватимуть всі регіональні телеканали Суспільного.

На другий день після Різдва Христового Православна Церква вшановує Богоматір, яка народила Спасителя. Собором цей день назвали тому, що на відміну від окремих свят на честь Пресвятої Богородиці, відбувається загальне (соборне) вшанування й інших святих, близьких Діві Марії й Ісусу Христу. 

Прямі включення із місцевих храмів під час святкових подій були започатковані Суспільним Запоріжжя ще на початку пандемії. Завдяки прямим трансляціям віряни отримують можливість долучитись до спільної святкової молитви, залишаючись вдома.  

Пряму трансляцію святкового богослужіння можна дивитися в ефірі UA: ЗАПОРІЖЖЯ, а також онлайн на офіційному сайті філії та сторінці у facebook. 

Місцеві суспільні телерадіокомпанії разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (Українське радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура) входять до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — Суспільне мовлення. Щомісяця Суспільне дивляться, слухають і читають понад 13 млн українців.

Суспільне у Запорізькій області це телеканал UA: ЗАПОРІЖЖЯ та Українське радіо Запоріжжя.    

Оперативні новини Запоріжжя шукайте на діджитал-платформах: