Про трагічний вибух побутового газу у Запоріжжі  — в програмі  «Сьогодні. Головне» на UA: ЗАПОРІЖЖЯ 

Про трагічний вибух побутового газу у Запоріжжі  — в програмі  «Сьогодні. Головне» на UA: ЗАПОРІЖЖЯ 

28 січ. 2022

Вибух побутового газу, що стався сьогодні в житловому будинку Запоріжжя, забрав одне людське життя та зруйнував близько десяти квартир. Що вже відомо про причини вибуху, як скоро люди зможуть повернутися в свої домівки та як місцева влада допомагатиме постраждалим — про це говоритимемо в ефірі програми «Сьогодні. Головне» на телеканалі UA: ЗАПОРІЖЖЯ о 19: 15

Гість студії — тимчасово виконуючий обов’язки міського голови Запоріжжя Анатолій Куртєв.

Вибух стався 28 січня близько четвертої ранку у чотирьохповерховому житловому будинку на вулиці Франка, 43, що в Олександрівському районі Запоріжжя. Як повідомив Суспільному Запоріжжя перший заступник начальника Головного управління державної служби за надзвичайних ситуацій Володимир Матросов, внаслідок вибуху одна людина загинула, двоє 一  травмовані. Пошкоджені першій та другий під’їзди будівлі. Мешканці будинку, де стався вибух, тимчасово розташовані в готелі, міська влада гарантує постраждалим компенсації, придатність будинку для подальшого використання вивчатиме спеціальна комісія. Подробиці дивіться в ефірі UA: ЗАПОРІЖЖЯ в програмі «Сьогодні. Головне» з Інною Халеп. 

Місцеві Суспільні телерадіокомпанії разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (Українське радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура) входять до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — Суспільне мовлення. Новини про Україну та регіони читайте на сайті suspilne.media.

Суспільне Запоріжжя — це телеканал UA: ЗАПОРІЖЖЯ, Українське радіо Запоріжжя та діджитал-платформи. 

Оперативні новини про Запоріжжя: